Szilvi gyűjteménye

Vagdalt hús (fasírozott)

Hozzávalók:

  • 60 dkg darált hús
  • 2 zsemle vagy fehér kenyér
  • 2 egész tojás
  • kevés vöröshagyma
  • só, bors vagy borsikafű
  • zabpehely
  • olívaolaj

Elkészítése:

  1. A zsemlét vagy kenyeret vízben megáztatjuk (de csak annyira, hogy morzsolható legyen), kicsavarjuk, és a húshoz adjuk.
  2. A tojásokkal, vöröshagymával, fűszerekkel jól kidolgozzuk.
  3. Tehetünk bele apróra darabolt zöldségeket -zöldborsó, sárgarépa.
  4. Egy tepsit megolajozunk, zabpehellyel megszórjuk, és a húst beleterítjük. Sütőbe toljuk és kb. 40 percig sütjük 200 fokon,fólia nélkül.

Tanács: Én egybe sütöm és szoktam beletenni zöldséget, amivel gazdagíthatjuk a húst és a fasírt közepére főtt tojásokat is rakhatunk.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!