Hozzávalók:
- 1 kis fej vöröshagyma
- 2 db házi tojás
- 10 evőkanál zabpehely
- 1 kávéskanál só
- 1 kávéskanál majoranna
- 1 kávéskanál borsikafű
- 1 kávéskanál köménymag
- 1 kávéskanál őrölt pirospaprika
- 8 gerezd fokhagyma
- 5 dkg kókuszzsír vagy olívaolaj
Elkészítése:
- A vöröshagymát megpucolom, felaprítom. és kb 1 dl vízzel és a zabpehellyel összefőzöm.
- Tűzről levéve 20 percig pihentetem, és hozzáadom a tojásokat, majd befűszerezem.
- Sütőpapírral bélelt tepsit a zsiradékkal kikenem, majd a zabpehely masszát kanál segítségével a tepsibe teszem és előmelegített sütőbe 200 fokon megsütöm.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: