Szilvi gyűjteménye

Gyorspác

Hozzávalók:

  • 3 csapott evőkanál só
  • 1 teáskanálnyi frissen őrölt feketebors
  • 1 teáskanálnyi fehérbors
  • 1 fél csokor friss petrezselyem
  • 1-2 gerezd fokhagyma
  • 1 csapott evőkanálnyi szárított oregánó
  • 1 teáskanálnyi római kömény
  • 1 teáskanálnyi fahéj
  • 1 csipet ánizsmag

Elkészítés ideje:

Öt perc.

Elkészítés menete:

Egész egyszerűen dolgozd össze a hozzávalókat, és némi olívaolajjal keverd el őket, majd mehetnek is a húsokra.

Csirkéhez és sertéshez is ideális, na meg persze bárányhoz is.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!