Orchidea szelet Gluténmentesen

Hozzávalók:

Tészta

Krém (Sárga)

Krém (Barna)

Elkészítése:

  1. Sütőt előmelegítjük 150°C-ra. A 22*30 cm-es tepsit sütőpapírral kibéleljük.
  2. Az 5 tojásfehérjét kemény habbá verem a porcukorral, majd lazán beleforgatom a mákot. A lisztet elkeverem a sütőporral és a fenti masszába forgatom. Sütőpapírral bélelt tepsibe, Kb.: 15-20 perc alatt 150°C-on megsütöm.
  3. Addig elkészítem a sárga krémet. A tejet a cukorral, az 5 tojás sárgájával és a pudingporral sűrűre főzöm. Miután kihűlt a vajjal habosra keverem és a kihűlt tésztára kenem.
  4. A harmadik réteghez a Hulalát a kakaóporral és a cukorral kemény habbá verem. A sárga krém tetejére simítom és hűtőbe teszem Kb.: 1 órára pihenni.

Díszíthetjük csokidarával vagy olvasztott csokival.

Címkék:
Tovább a blogra »