Szilvi gyűjteménye

Borsos mustáros csirkecomb filé

 

Hozzávalók 4 főre

  • 1,5 kg csirkecombfilé
  • 3 tk mustármag
  • 3 tk só
  • 3 tk durvára őrölt tarka bors
  • 3 db kisebb fej vöröshagyma
  • 2 fej fokhagyma
  • 3 mk kurkuma
  • 2 dl étolaj

Elkészítés:

  1. A fokhagymát,vöröshagymát megpucoljuk, majd felaprítjuk, fűszerekkel együtt összekeverjük az olajjal.
  2. A fűszeres olajat ráöntjük a csirkecombokra, jól összeforgatjuk, és legalább egy órára, ha időnk engedi, egy éjszakára hűtőbe tesszük.
  3. A pácolási idő letelte után 200 fokra előmelegített sütőben lefóliázva megsütjük, majd fólia nélkül megpirítjuk a húst.
  4. Krumplival együtt sütve elkészülhet a köret is.

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!