Hozzávalók 4 főre
- 1,5 kg csirkecombfilé
- 3 tk mustármag
- 3 tk só
- 3 tk durvára őrölt tarka bors
- 3 db kisebb fej vöröshagyma
- 2 fej fokhagyma
- 3 mk kurkuma
- 2 dl étolaj
Elkészítés:
- A fokhagymát,vöröshagymát megpucoljuk, majd felaprítjuk, fűszerekkel együtt összekeverjük az olajjal.
- A fűszeres olajat ráöntjük a csirkecombokra, jól összeforgatjuk, és legalább egy órára, ha időnk engedi, egy éjszakára hűtőbe tesszük.
- A pácolási idő letelte után 200 fokra előmelegített sütőben lefóliázva megsütjük, majd fólia nélkül megpirítjuk a húst.
- Krumplival együtt sütve elkészülhet a köret is.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: