Gluténmentes vagdalt hús

Hozzávalók:

 Elkészítése:

  1. A kölest kétszeres mennyiségű vízbe megfőzzük, figyelve, hogy oda ne kapjon.
  2. A vöröshagymát apró kockára vágjuk vagy aprítógéppel összeaprítjuk majd a fűszereket, tojást és kevés kölest is belekeverjük.
  3. Ezt a masszát illetve az egészben maradt főtt kölest a darált húshoz adjuk, és jól összekeverjük.
  4. Egy üveg sütőtálba kb. 0,2dl vizet öntünk, és erre teszünk a húsos masszából, majd a megpucolt tojásokat rátesszük és befedjük a maradék hússal.
  5. Vizes kanállal formázzuk és sütőbe tesszük.
  6. 200C-on megsütjük, majd kicsit megpirítjuk a végén a tetejét.
Címkék:
Tovább a blogra »