Nem Lehet Abbahagyni Csirke

Hozzávalók:

Elkészítés:

  1. Elkészítés előtt pár órával a csirke combokról lehúzom a bőrt,- szerintem elhagyható- kettévágom, besózom.
  2. Készítéskor pár evőkanál lisztet a pirospaprikával összekeverem, és a húsokat megforgatom benne. Tepsibe egymás mellé teszem, kevés vizet öntök alá.
  3. A tejfölt, olajat, ételízesítőt, zúzott fokhagymát a felkockázott vöröshagymát jól összekeverjük, és a húsok tetejére öntjük. Lefedjük vagy alufóliázzuk.
  4. Ezután előmelegített sütőben megsütjük, majd fedő nélkül pirosra sütjük.

 Tanács: Pirítás előtt NE öntsük le a szaftot.

Burgonyapürével vagy rizzsel tálaljuk görög saláta jól illik még hozzá.

Címkék: , , , ,
Tovább a blogra »