Hozzávalók:
- 60 dkg darált hús
- 2 zsemle vagy fehér kenyér
- 2 egész tojás
- kevés vöröshagyma
- só, bors vagy borsikafű
- zabpehely
- olívaolaj
Elkészítése:
- A zsemlét vagy kenyeret vízben megáztatjuk (de csak annyira, hogy morzsolható legyen), kicsavarjuk, és a húshoz adjuk.
- A tojásokkal, vöröshagymával, fűszerekkel jól kidolgozzuk.
- Tehetünk bele apróra darabolt zöldségeket -zöldborsó, sárgarépa.
- Egy tepsit megolajozunk, zabpehellyel megszórjuk, és a húst beleterítjük. Sütőbe toljuk és kb. 30 percig sütjük., fólia nélkül.
Tanács: Én egybe sütöm és szoktam beletenni zöldséget, amivel gazdagíthatjuk a húst és a fasírt közepére főtt tojásokat is rakhatunk.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: