Szilvi gyűjteménye

Tárkonyos csirkemell

  • 4 db csirkemellfilé
  • só, bors
  • 1.5 evőkanál kókuszzsír
  • 0.5 db vöröshagyma
  • 2 evőkanál mustár
  • 2.5 evőkanál tárkony
  • 3 ek rizsliszt

Elkészítés

Az apróra vágott hagymát  zsiradékban megpirítjuk, majd kevés vízzel megpároljuk. 

Hozzáadjuk  a felkockázott húst fűszerezzük.

A mustárt kevés rizsliszttel  vízzel csomómentesre keverjük.

Ha megfőtt a hús ezzel a mártással sűrítjük  

Tésztával rizzsel tálaljuk. 

Jó étvágyat kívánok! ☀

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!