Szilvi gyűjteménye

Gluténmentes gofri 2

Hozzávalók:

  • 25 dkg rizsliszt
  • késhegynyi szódabikarbóna
  • 4 tojás
  • 2,5 dl növényi tej
  • 6 dkg olvasztott vaj/ kókuszzsír
  • vanília aroma
  • 2 ek eritrit

 

Elkészítés:

  1. A tojásokat felverjük, majd összekeverjük az olvasztott vajjal, vaníliával, édesítővel, tejjel, végül a szódabikarbónás rizsliszttel.
  2. Nem szükséges sütés ellőtt kenni, mert a kókuszzsír enged annyit amennyi elég.
  3. A kisütött gofrikat rácsra tesszük, így nem puhul meg a külső ropogós rész.
  4. Ízlés szerint díszítve tálaljuk.

Tésztájába lehet sütni kakaót, diót, mákot

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!