Szilvi gyűjteménye

Gluténmentes palacsinta

Hozzávalók: 6 db nagyobb palacsinta

  • 15 dkg sparos gm liszt
  • 10 dkg rizsliszt vagy kukoricaliszt
  • pici só
  • pici cukor
  • 2 tojás
  • 2dl tej
  • víz

Elkészítése:

  1. A hozzávalókat összekeverem, és annyi vízzel hígítom, hogy folyós állaga legyen.
  2. A palacsintasütőt megolajozom, és merőkanálnyi tésztát öntök bele. A sütőt megforgatom, hogy szétterüljön egyenletesen a tészta.
  3. Ha az első fele pirulni kezd, lapáttal, fakanállal megfordítom. A másik oldala már gyorsan pirul.

 

Jó étvágyat kívánok!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!