Szilvi gyűjteménye

Bundázott csirkecomb gluténmentesen

Hozzávalók:

  • 6 db csirkecomb
  • 4 db tojás
  • 25 dkg rizsliszt
  • 10 dkg keményítő
  • 4,5 dl víz
  • zabpehely
  • zsiradék a sütéshez

Elkészítése:

  1. Egy tálba összekeverem a bundához való szárazanyagot, a tojást beleütöm, majd apránként a vizet adagolva sűrű palacsinta tésztát készítek.
  2. A palacsintatésztát kicsit állni hagyom, addig a tepsit kibélelem sütőpapírral, zsiradékkal megkenem.
  3. Ezután először a masszába, majd a zabpehelybe forgatom a csirkecombokat és sütőpapírral bélelt, zsírozott tepsibe teszem.
  4. Előmelegített sütőben 200fokon megsütöm.

Javaslat: Krumplipürével, rizi-bizivel tálalom.

Ára kb. 1200Ft

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!