Szilvi gyűjteménye

Tárkonyos csirkemell

Hozzávalók

  • 4 db csirkemellfilé
  • 5 evőkanál kókuszzsír
  • 5 db vöröshagyma
  • rizsliszt
  • 2 evőkanál mustár
  • 5 evőkanál tárkony
  • só, bors

Elkészítése

  1. Az apróra vágott hagymát zsiradékban megpirítom, majd kevés vízben megpárolom.
  2. Hozzáadom a felkockázott húst és fűszerezem.
  3. A mártáshoz a mustárt kevés rizsliszttel vízzel csomómentesre keverem.
  4. Ha megfőtt a hús ezzel a mártással sűrítem.
  5. Tésztával vagy rizzsel tálalom.

Jó étvágyat kívánok!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!