Szilvi gyűjteménye

Milánói makaróni

Hozzávalók

  • 6 ek olívaolaj
  • 2 fej vöröshagyma
  • 60 dkg darált hús
  • 280 gr paradicsompüré
  • 3 kisebb sárgarépa
  • 0,5 evőkanál só,1 kávéskanál
  • 0,5 evőkanál vegeta
  • 1 kávéskanál feketebors vagy borsikafű
  • 1 kávéskanál oregano,
  • 1 kávéskanál bazsalikom
  • 1 kávéskanál rozmaring

Elkészítés:

  1. A zöldségeket megtisztítjuk, vöröshagymát felkockázzuk, a sárgarépát lereszeljük.
  2. Az olajon megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát, hozzáadjuk a darált húst, és a hús fehéredéséig, kavargatjuk.
  3. Ekkor hozzátesszük a reszelt sárgarépát, a paradicsompürét, a fűszereket, összekeverjük és felöntjük annyi vízzel, mint amennyi az eddigi hozzávalók terjedelme.
  4. Lefedve, lassú tűzőn 1 óra hosszat főni hagyjuk, ha a vizet elfőné, pótoljuk.
  5. A tésztát sós vízben megfőzzük, leszűrjük és a húsos mártással tálaljuk.
Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!