Szilvi gyűjteménye

Nincs cím megadva

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de engem mindig valami különleges elégtétellel tölt el, ha sikerül felhasználnom olyan alapanyagokat, amik alapvetően a kukában kötnének ki. Pesztót készítek a retek és répa zöldjéből, alaplevet főzök a zöldségek lehámozott héjából és sütit sütök a mandulatejből visszamaradt manduladarabokból. De a legkedvencebbem a hüvelyesek főzőlevének, vagy másnéven aquafabának a… Tovább »

Tahini+Hummusz házilag

Tahini házilag Hozzávalók: 10 dkg szezámmag 2 evőkanál olívaolaj 1 gerezd fokhagyma víz Elkészítés: Tedd egy serpenyőbe vagy lábosba, és közepes hőmérsékleten, kevergetve vagy az edényt gyakran rázogatva pirítsd meg. Óvatosan kell, mert hamar megég, és akkor a szezámmag keserű lesz. Ezt követően tedd át egy turmixgépbe, add hozzá az olajat és a megpucolt fokhagymát,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!