Szilvi gyűjteménye

Szezámmagos csirkemell gluténmentesen

Hozzávalók / 4 adag A bundához 50 dkg csirkemell filé 6 evőkanál rizsliszt 3 csapott ek étkezési keményítő 1 csipet só 5 kk sütőpor 1 db tojás 1 dl víz kb. A mázhoz 100 g paradicsompüré kevés víz chili ízlés szerint (vagy erős paprikakrém) 2 teáskanál méz (ízlés szerint) 3 ek szezámmag A sütéshez Zsiradék… Tovább »

Tahini+Hummusz házilag

Tahini házilag Hozzávalók: 10 dkg szezámmag 2 evőkanál olívaolaj 1 gerezd fokhagyma víz Elkészítés: Tedd egy serpenyőbe vagy lábosba, és közepes hőmérsékleten, kevergetve vagy az edényt gyakran rázogatva pirítsd meg. Óvatosan kell, mert hamar megég, és akkor a szezámmag keserű lesz. Ezt követően tedd át egy turmixgépbe, add hozzá az olajat és a megpucolt fokhagymát,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!