Szilvi gyűjteménye

Bundázott csirkecomb gluténmentesen

Hozzávalók: 6 db csirkecomb 4 db tojás 25 dkg rizsliszt 10 dkg keményítő 4,5 dl víz zabpehely zsiradék a sütéshez Elkészítése: Egy tálba összekeverem a bundához való szárazanyagot, a tojást beleütöm, majd apránként a vizet adagolva sűrű palacsinta tésztát készítek. A palacsintatésztát kicsit állni hagyom, addig a tepsit kibélelem sütőpapírral, zsiradékkal megkenem. Ezután először a… Tovább »

Zabpehelyfasírt

Hozzávalók: 1 kis fej vöröshagyma 2 db házi tojás 10 evőkanál zabpehely 1 kávéskanál só 1 kávéskanál majoranna 1 kávéskanál borsikafű 1 kávéskanál köménymag 1 kávéskanál őrölt pirospaprika 8 gerezd fokhagyma 5 dkg kókuszzsír vagy olívaolaj Elkészítése: A vöröshagymát megpucolom, felaprítom. és kb 1 dl vízzel és a zabpehellyel összefőzöm. Tűzről levéve 20 percig pihentetem,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!